Solutions

slider-cad-services-home

CAD Services helpt al ruim 20 jaar bedrijven hun processen te verbeteren. Korte doorlooptijden, lage kosten, hoge kwaliteit en samenwerken zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. CAD Services levert 2/3D CAD applicaties, ondersteuning, training, consultancy ,CAD in the Cloud en Product Lifecycle management (PDM) oplossingen.

Product Lifecycle management

Product Lifecycle Management (PLM) zorgt voor het beheer van alle data over de complete levenscyclus van een product. Met  Product Lifecycle Management wordt eenvoudiger en overzichtelijker om producten te creëren.

PDM

PDM systemen zijn de afgelopen jaren onmisbaar geworden voor het beheren van engineeringdata en de procesmatige integratie van
deze data in ERP of Sales Configurators. PDM zorgt voor het beheren van documenten en data, versies en revisies tot de bescherming van intellectueel eigendom bij bijvoorbeeld de samenwerking met toeleveranciers.

CAD PTC software

CAD Services helpt haar klanten al meer dan 20 jaar het productontwikkelingsproces te optimaliseren. Korte doorlooptijden, lage kosten, hoge kwaliteit en samenwerken zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Om aan al deze wensen te voldoen, heeft CAD Services gekozen voor de software van PTC

CAD in the Cloud

Altijd en overal toegang tot uw CAD-applicatie. Dat kan met werken vanuit de Cloud. Om met werken vanuit de Cloud succesvol te zijn is het van belang dat data en applicatie veilig bereikbaar, toegankelijk én onafhankelijk zijn van locatie en device. De oplossing? CAD in the Cloud. 

Productconfiguratie

Merkato is het basis systeem voor productconfiguratie. Merkato is een volledig systeem om kennisregels in vast te leggen en offertes en andere productgerelateerde documenten te genereren en te verspreiden.