Referenten

Seaway Heavy Lifting en CAD Services

In het voorjaar van 2013 ging Seaway Heavy Lifting, een groeiend bedrijf in offshore contracting, over op werken met Mathcad. PTC schoof CAD Services naar voren als Authorized Training Partner. Na een tweedaagse training konden alle ingenieurs met Mathcad uit de voeten. Voor Seaway Heavy Lifting betekent dit een grotere efficiëntie en een sterke verbetering van de leesbaarheid en uitstraling van alle berekeningen.

 Het contact met CAD Services was bijzonder prettig

Lees hier de hele case.

Rosscor en CAD Services

Dankzij Rosscor kan een Belgische patatbakkerij 25 ton friet per uur invriezen en vindt het gas uit een Russische gasbel zijn weg naar Europa. Het bedrijf maakt compressoraggregaten en installaties voor de olie- en gassector en voor de industriële koude-industrie. Onder het motto ‘never change a winning team’ werkt het design department samen met CAD Services. 

CAD Services heeft een goed kennisniveau

Lees hier de hele case.

Miedema en CAD Services

CAD is de basis waar Miedema op draait. “De bron van alles”, zegt quality engineer Jaap Mulder. Het Friese bedrijf produceert moderne machines voor de aardappelteelt, van het grondbewerken tot het sorteren. In de fabriek in Winsum is een team tekenaars verantwoordelijk voor het uitdenken en uitwerken van alle ontwerpen.

CAD Services is betrouwbaar

Lees hier de hele case.

IHC Merwede en CAD Services

Op een steenworp afstand van de beroemde molens van Kinderdijk wachten indrukwekkende rijen snijkoppen, buisconstructies en pompen op transport. Het is een van de locaties van het Nederlandse bedrijf IHC Merwede, wereldwijd marktleider in de bouw van baggerschepen.  Zo’n 150 mensen ontwerpen hier alle baggeronderdelen die het bedrijf maakt.

CAD Services is veel meer dan een reseller

Lees hier de hele case.