PTC/USER Benelux Event 2016

PTC/USER Benelux Event 2016

Het 20ste PTC/USER Benelux Event 2016 vind plaats op donderdag 17 november 2016 te Hotel Eindhoven.

Uiteraard zullen wij als CAD Services deze dag ook aanwezig zijn. Wij zullen met name aandacht geven aan het onderwerp Parts Catalog Generator, een oplossing voor het genereren van onderdelen calatogi.

Creëer een interactieve onderdelencatalogus met Parts Catalog Generator

Met Parts Catalog Generator zet u tekeningen en stuklijsten van uw producten eenvoudig om naar een overzichtelijke en interactieve onderdelencatalogus. Zo creëert u eenvoudig een overzicht van alle beschikbare onderdelen van uw producten. Hiermee optimaliseert u uw bestelprocessen, en reduceert u de tijd voor het vinden van onderdelen en/of de (de)montage-instructies.

Voordelen Parts Catalog Generator:

  • Onafhankelijk van CAD-formaten, pixels of vectoren.
  • Eenvoudig en intuïtief.
  • Stand-alone software: geen (re)configuratie nodig van uw eigen CAD- of ERP-software
  • Persoonlijk: eenvoudig aan uw eigen behoefte aan te passen (lay-out, filteropties etc.)

Parts Catalog Generator helpt u bij het stroomlijnen van de verkoop van onderdelen en het optimaliseren van uw bestelproces. Het zorgt voor correcte informatie over alle onderdelen in een overzichtelijke onderdelencatalogus (spare parts catalog). En het belangrijkste: het voorkomt fouten bij bestellingen.

De onderdelencatalogus die de Parts Catalog Generator creëert is zowel online als offline te gebruiken, geschikt voor alle recente browsers en op te roepen via PC, tablet en smartphone. Alle onderdelen in tekeningen zijn eenvoudig aanklikbaar en voorzien van extra informatie en bestelfuncties. De installatie van de Parts Catalog Generator is eenvoudig en het gebruik vereist weinig training.

Wij zien u graag bij onze stand en/of de Parts Catalog Generator presentatie.

Klik hier voor alle informatie en inschrijven >>

Comments are closed.